Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

18.4.11 And so it begun..


Σύμπαν.
Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ μου. ΠΟΛΥ υπέρ μου.
Τους τελευταίους μήνες που εχω ξεκινήσει το project της μεγάλης απόδρασης εχουν γίνει τόσες κουλές συμπτώσεις και με εχουν βοηθήσει τόσοι άνθρωποι που το Σύμπαν πρέπει να με αγαπάει.
Μην ακούτε την παπαριά που λένε ότι ‘αν θες κάτι να γίνει να είσαι σίγουρος πως το Σύμπαν θα συνωμοτήσει εναντίον σου.’Αυτό το λένε οι μίζεροι.Αν κάτι το θες για αγνούς σκοπούς και πραγματικά πιστεύεις σε αυτό να είσαι σίγουρος πως θα εχεις ένα χεράκι βοηθείας από εκει που δεν το περιμένεις.
Γιατί τα λέω αυτά?Οχι δεν έγινα ξαφνικά παγανιστής να βγαίνω γυμνός τα βράδια στο άλσος Φιλαδέλφειας και να τρέχω με το τσουτσούνι μου εξω τραγουδώντας  για την σελήνη-αν και θα πλήρωνα πολλά λεφτά να δω κάποιον να το κάνει-αλλά επειδή την Τετάρτη 20/4 φεύγω για Λονδίνο όπου θα μείνω μια βδομάδα και εχω κλεισμένες ήδη 3 audition και 1 jam.
Αν σκοπεύετε να πάτε να μείνετε κάπου στο εξωτερικό μόνιμα να θυμάστε ένα πράγμα:να το πείτε σε όλη την πλάση.Δεν φαντάζεστε πόσοι άνθρωποι έχουν γνωστούς εκει που σας ενδιαφέρει να πάτε.Μην ντρέπεστε να ζητάτε στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους,δεν είναι ντροπή.Ισα ίσα που οι περισσότεροι χαίρονται να ακούσουν έναν άνθρωπο να μιλάει την γλώσσα τους και συνήθως βοηθάνε. Πχ μιλούσα με έναν φοβερό Έλληνα drummer-ο οποίος πρόσφατα γύρισε από το Los Angeles-για αυτό που θα κάνω και μου πρότεινε να μιλήσω σε μια τραγουδίστρια με την οποία έπαιζε στην Αμερική. Αυτή είναι στην Αγγλία τώρα-από εκεί κατάγεται- και μου είπε να την ρωτήσω αν θα χρειαζόταν drummer.Και εδώ μπαίνει το σύμπαν, η κοπέλα αυτή τη στγμή μιξάρει το νέο της δίσκο και ο μόνος μουσικός που της λείπει για να αρχίσει tour είναι ένας drummer….οπότε να μια καλή audition.
Σε άλλο info/tips που μπορώ να δώσω είναι να ξέρεται-προς drummers-πως αν ταξιδέψετε με easyjet σας χρεώνουν τις αποσκευές, μέχρι 20kg είναι 30euro.Nα έχετε υπόψιν σας πως η θήκη των πιατινιών σας-με ένα φυσιολογικό set μεσα-ζυγίζει 10kg άρα μπορείτε να δώσετε άλλη μια βαλίτσα με τα ρούχα σας-edit!η easyjet τελικά σας χρεώνει extra βαλίτσα ακόμα και αν και οι δυο βαλίτσες ζυγίζουν μέχρι 20kg,την πάτησα και χρεώθηκα τα πιατίνια μου 30euro extra.- .Eπίσης αν πάρετε το ταμπούρο η το διπέταλο σας πάνω στο αεροπλάνο να ξέρετε πως οι διαστάσεις την θήκης δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 55x40x20 cm.
Αυτά από εμένα, μόλις γυρίσω θα γράψω πώς πήγε.
Wish me luck.
   

3 σχόλια: