Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

16.2.11


Δεν εχω και πολλά νέα να πω εκτός από το ότι αυτόν τον καιρό δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ ώστε να μαζέψω τα χρήματα που θέλω για να φύγω. Κυρίως μελετάω(drums) και γράφω κάποια tracks για το video που είπα σε προηγούμενο blog, αν όλα πάνε καλά σε μερικές εβδομάδες θα είναι στο youtube.
Τώρα!
Εχω τρελαθεί να χαζεύω αγγελίες για μουσικούς στο Γιου Κέι και μπορώ να πω ότι εχω ρίξει πολύ γέλιο από μερικές.Είναι χιλιόμετρα μπροστά από τους Έλληνες μουσικούς από άποψη ποζεριάς.Τι θέλω να πω…
Εχω δει αγγελίες στην Ελλάδα-metal hammer-του τύπου ‘‘Ζητείται drummer για black death core necrobourbouroum κτλ.Σοβαρός,καλός παίχτης με ευχάριστη παρουσία.’’ Οκ…αστείο…Αλλά να μια αγγελία από το Ηνωμένο Βασίλειο:
‘’We have a bassist, a guitarist, one female singer and one female screamer and now we need a drummer and a second guitarist to join our crew!!
music influences are converge, dilinger escape plan and lot of other stuff! we wanna be heavy but with some melody in there too!
so want a good heavy drummer with a double peddle and good at improvising!
Guitarist needs to be good at writing songs, learning fast and rocking the f*ck out!!!!!!
Wanna join us then get in contact with me!!!
Rock the f*ck on!!!!’’
Δηλαδή πόσο πολύ θέλω να τους στείλω απάντηση που να γράφει μόνο:
‘’FUCK YEEEAAAH!’’
Οι τύποι όταν γράφουν αγγελίες είναι σαν να γράφουν διαφημίσεις, θέλουν να σε κάνουν να πιστέψεις πως πρόκειται για την πιο γαμάτη μπάντα που θα μπορούσες να παίξεις. Πόσες φορές εχω δει το εξής:
‘’Drummer wanted for an awesome indie rock band!’’
Κάτσε ρε φίλε..Πως αποκαλείς την μπάντα σου γαμάτη σε αγγελία?Σκέψου να γράψεις στο metal hammer εδώ:’’Ζητάμε drummer για την γαμάτη metal Μπάντα μας.’’
Εχεις να φας κράξιμο…
Από την άλλη εχω βρει και άλλους με πολύ ενδιαφέρουσες αγγελίες τύπου:
‘We need a drummer to record with us in Los Angeles, all expenses will be paid.’’
Οοοκ..να και κάτι που δεν θα δεις ΠΟΤΕ εδώ…

Πόσο πολύ το χαίρομαι αυτό που κάνω…

1 σχόλιο:

  1. Μπροστά στη μουσική, μπροστά στη ποζεριά... δίκαιη ανταλλαγή θα έλεγα :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή